KOSMETISK AKUPUNKTUR

HVA ER KOSMETISK AKUPUNKTUR

Målet med kosmetisk akupunktur er å øke kollagen og elastinproduksjonen like under huden, for å fylle rynker og ujevnheter og redusere muskelheng. I tillegg fører behandlingen til en reduksjon av eventuelle betennelser i huden.

Dette er en behandling uten bruk av skadelige stoffer som botox eller syrer og det blir en endring som kan vare over flere år, ved riktig oppfølging. Behandlingen gir økt velvære, og en glødende hus som både kjennes og ser yngre ut - og helt uten bivirkninger!

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Ved første behandling vil det være en samtale hvor dine ønsker, og eventuelle utfordringer, kartlegges og et behandlingsprogram settes opp. Det kan også være fint å ta et "før" bilde, slik at man lettere kan følge med på endringen.  Eventuell sminke og foundation blir så fjernet. Deretter settes nåler i meridianpunkter (for å stimulere kroppen generelt) og i de store muskelgruppene i ansiktet (redusere heng) samt i de rynkene man ønsker å redusere. Du vil så ligge med nålene i 20-30minutter.

Etter at nålene er tatt ut smøres du inn med et serum for å redusere eventuelle hevelser/blødninger (dette er sjeldent langvarig) etter nålene. Det anbefales å fortsette bruken av serum så lenge behandlingsprogrammet varer.

Etter at serumet har trukket seg inn, vil du bli massert med en jaderulle for ytterligere å stimulere musklene. Til slutt blir du smurt inn med en god fuktighetskrem.

Første konsultasjon og behandling varer ca 1,5 - 2 timer. Etter behandling kan du sitte og slappe av i venterommet med en deilig kopp te.

HVOR MANGE BEHANDLINGER

For best resultat kreves det vanligvis 10-12 behandlinger. To ganger per uke de første 6 behandingene, etterfulgt av ukentlige behandlinger 4-6 ganger videre.

Periodisk behandling, ideelt sett hver 6. uke, anbefales for å oppnå langvarige resultater (2-5 år). Etterhvert kan det være nødvendig med en ny intensivbehandlig.

HVEM KAN IKKE BEHANDLES

Generelt behandles ikke kunder som har fått implantater iansiktet eller fått injeksjoner av botox eller restylane i løpet av de tre siste mnd. Det er heller ikke gunstig å behandle dersom du har åpne sår eller svært irritert hud i ansiktet.

Medisiner: bruk av blodfortynnende (Ex. Albyl E, Marevan, Plavix) eller langvarig kortisonbruk er ikke egnet ved kosmetisk akupunktur, da det kan oppstå større blødninger i underhuden.